lørdag den 6. september 2014

Daniel Agger i superligaen!

Vi kan vel ikke komme uden om at det er stort at Daniel Agger er tilbage i den danske liga, det er en utrolig flot bedrift af Brøndby og Jan Bech Andersen. Flot at man har en mand der interessere sig så meget for fodbold at man går ud og laver sådan en gestus for sin klub, men selvfølgelig prøver han også at spinde guld på dette køb, det skal man ikke tage fejl af.

Daniel Agger, en stærk og bundsolid forsvarsspiller, en fuldt igennem loyal og ikke penge grisk spiller, en spiller som vil gøre alt for sit hold og ikke bare er der for pengens skyld, han er tilbage i Brøndby fordi det er det han vil, for ham er der Liverpool og Brøndby! Det er en utrolig stærk klub følelse som bringer ham tilbage til klubben hvor det for alvor startede for ham.

Det bliver spændene at se hvad Brøndby kan drive det til i denne sæson efter de har oprustet stærkt, de må helt klart regnes som favorit til guldet, selvom de ikke er meget for at stå ved det derude på vestegnen. Deres træner Thomas Frank vil have mere tid, men det er der vil ikke brug for han har spillet holdet sammen hele sidste sæson så de skal vel til at præstere!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Sidevisninger i alt