søndag den 17. august 2014

FCK - mit hold

Jeg er en jo som sagt jyde, med stor J. Men mit hold i danmark er FCK det har det alle dage været. Jeg ser alle deres kampe, missede sidste sæson kun de 3 chl kampe ude samt Sønderjydske ude. ellers var jeg til alle andre, sidste sæson var ikke stor men alligevel ender vi på en anden plads og efter den start vi havde må man sige det er godkendt!

I år er der kæmpe forventninger, efter så mange forstærkninger skal man selvfølgelige bliver danske mester! men ting tager tid og holdet skal lige spilles sammen, og det skal nok komme, mange er i gang med at save dem over allerede, men giv det nu lige noget tid... Holdet vidste må dnipro at de kan være med igen, men mod Hobro vidste de så at de ikke kunne! Mod Hobro så man også manglen på holdet, vi mangler en angriber, en målscore. Vi har intet alternativ til Andreas Cornelius som hovedet ikke har overbevidst at han skal spille hver gang. Hvis jeg var Ståle ville jeg skynde mig at finde en angriber, en målscorer, jeg havde personligt håbet på man havde vist klasse og hentet Bendtner, en spiller som på mange måder skal have sin karrierer tilbage på sporet og det kunne han med sikkerhed have fået i København.  Men det skete ikke og jeg kan ikke se hvem man nu kan hentet, men efter min mening er der ingen tvivl vi skal have en angriber.

Bashkim Kadrii, hold da op!!!! Der kan man tale om en spiller som har udviklet sig, efter han er startet i FCK er hans spil løftet et niveau eller to.... Han er en klasse spiller i svøb som kun bliver bedre og bedre for hver kamp han spiller, han bliver spænende at følge fremadrettet.

Så er der en spiller som Amartey, Daniel Amartey, han er en gut på kun 19 år men han spiller som en med erfaring som en 32 årige spiller, han gør det rigtig godt på midtbanen han spiller med ro og fornuft, engang i mellem taber han nogle bolde som han ikke bør gøre, men så kæmper han sig tilbage som en mand ! Meget positivt indkøb.

Jeg er sikker på når vi står og kigger tilbage efter denne sæson, ser vi en tabel med 'FCK øverst på skamlen...

Det gjorde vi så ikke, stort tillykke til FCM som med sikker hånd førte pokalen til det midtjydske.





lørdag den 9. august 2014

Velkommen til

Velkommen til dem som er interesseret, denne blog vil omhandle fodbold verden og jeg vil prøve at komme vidt omkring i denne, jeg vil skrive om nuværende sager, gamle sager og bare generelt om fodbold. 

Hvem er jeg ? Ja jeg er en mand, som faktisk startede mine unge dage på fodbold banerne allerede som 3 årig, jeg hyggede mig med det og tænkte jo ikke mere over det i de unge år, men som årene skred frem blev det mere og mere tydeligt for mig selv og for omverden at jeg havde et talent for dette fantastiske spil med den runde læderkugle som 22 mand kæmpede om, jeg startede faktisk som markspiller, men som keeper mellem stængerne, der var talentet gemt.

Jeg startede ud i en lille jysk klub, som faktisk den dag højest overraskende idag er at finde i superligaen, men det er en anden historie, jeg spillede her nogle år, men allerede som cirka 10 årig blev jeg hentet til en større jysk klub, som så talentet, som troede på at det kunne blive til noget stort. Min forældre kørte mig troligt de 26 km hver vej, hver eneste dag, sad og ventede de 2 timer træningen varede, indtil jeg til sidst selv tog med toget. Jeg havde nogle fantastiske år i denne klub, jeg havde en utrolig dygtig lærermester som målmandstræner, en mand som jeg så op til og som lærte mig alt hvad jeg havde brug for i tiden fremover, den dag i dag husker jeg alle hans små øvelser med blandt andet tennis bold for at gøre reaktionerne hurtigere, en masse små ting som fik det hele til at gå op i en højere enhed som resulterede i at jeg blev udtaget til min første ungdoms landsholds samling, det var stort!

Jeg var efterhånden blevet 14 år, var rykket til en endnu større jysk klub som dog den dag i dag faktisk er blevet overhalet af den anden klub, meget sjovt som det nogle gange går, her var jeg startet på et fodbold college hvor vi trænede 2 gange om dagen og tog handelsskole ved side af, her følte jeg mig godt tilpas, med en masse andre unge dygtige og nogle mindre dygtige spillere, men vigtigst af alt der var plads til os alle. Det var en god tid, jeg fik min første ungdoms landskamp, jeg var stolt, min forældre var stolte, det var jo kæmpe stort alt det jeg havde kæmpet for var lykkes og det gik fremad det hele.

Pludselig en dag væltede hele min verden så, under en ubetydelig træningskamp mod et seniorhold blev jeg sparket groft og blev skadet, dommen lød på et års pause. Det var hårdt, hårdt at man ikke kunne gøre det man elskede mest, nemlig at spille fodbold. Efter et år med genoptræning, en masse løbeturer og ikke mindst flere tusinde timer på kondicykel var jeg tilbage på det grønne dejlige græs, følelsen at kaste sig rundt i græsset var fantastisk, der gik ikke lang tid efter jeg var tilbage inden jeg fik et tilbud fra øen som jeg ikke kunne sige nej til, så som 16 årige rykkede jeg til sjælland og skrev under på min første kontrakt og et liv som fuldtids prof startede, jeg var ellevild, som 16 årig var jeg i superligaen, som reserve godt nok men dog i en superligatrup!

Det var nogle fantastiske år, mange fantastiske oplevelser både i superliga og på diverse ungdoms landshold, blandt andet et em for u16 hold. Europa cup kval kampe blev det også til, det blev også nogle gange til nogle store nederlag til et par hold det var knap så sjovt, husker blandt anden en kamp mod et af de største hold i danmark, hvor vi fører 1-0 på udebane ved halveg og vores stor sponsor kommer ned til os pausen og siger ¨det her er pissefedt, hvis i holder den her hjem får i 100000 kr til deling ¨ hvor efter vi er helt tændte, det var 7100 til hver, men vi går så ud og taber kampen 5-1, det var ikke sjovt. Det blev til 4 år i klubben men dog aldrig en superliga kamp, min kontrakt udløb og jeg havde en forlængelse liggende klar til underskrivelse og jeg var til at skrive under på den da der i 11 time kom et tilbud jeg ikke kunne sig nej til og pludselig sad jeg i en flytte bil og var på vej tilbage til jylland, en ny oprykket superliga klub havde fulgt mig noget til og ville have mig som første keeper og det kunne jeg som 20 årige ikke sige nej tak til.

Jeg var kommet tilbage til Jylland, jeg var godt tilpas, godt nok en ny landsdel men folkende var utrolig flinke og hjalp mig med alt hvad jeg havde brug for. Vi spillede en masse træningskampe og det gik godt, jeg spillede alle kampe fra start og havde fået spillet mig fast som første keeper og livet smilede til mig og jeg var lykkelig. Men så skete det så, det var sidste træningskamp og jeg blev skadet igen, denne gang kom jeg ikke tilbage, jeg blev erklæret fodboldinvalid, mit liv standsede i et halvt år. Alt gik i stå og jeg var næsten ikke uden for en dør det halve år.

Så drenge husk det nu, selvom i har et kæmpe talent, så husk en backup plan for det hele kan blive revet væk under fødderne på jer inden i ved af det. Jeg var sikker på jeg skulle spille fodbold hele mit liv, de kaldte mig trods alt den nye Schmeichel, men det blev jeg desværre aldrig :0)

Håber I vil tag godt imod min blog og finde den interesseret og læse den!

Med venlig hilsen

Fodbold Tossen

Sidevisninger i alt